Välj en sida

Investering i fastigheter på Costa del Sol

Vårt uppdrag här på Bargain Andalucia är att göra det enkelt för alla att investera i fastigheter på Costa del Sol.

Att köpa en fastighet är mer än bara att hitta en plats att ringa ditt hem. Investeringar i fastigheter blir mer och mer populära och har blivit ett allmänt använt investeringsval under de senaste 15 åren. Även om den spanska bostadsmarknaden har oändliga möjligheter att tjäna stora vinster, är det inte alltid rätt. Det är här vi kommer in i bilden.

Många fastigheter vid kusten har nästan halverats i värde under finanskrisen. Men det är inte hyresvärdet. Därför kan du tjäna en avkastning på drygt 10% genom att investera klokt i billiga hus och lägenheter för att hyra ut dem. Dessutom har marknadssituationen, som nu vänt sig från det faktum att priserna har fallit, tills de är i uppgång igen. Således är det vettigt att köpa för både återförsäljning och hyra på dagens bostadsmarknad på Malaga på Costa del Sol. Främst av att:

  • Trots stigande priser är vi fortfarande i början av cykeln och därför finns det gott om möjligheter att göra en bra handel.
  • Hyresmarknaden är stark, oavsett om huspriserna sjunker eller stiger
  • Fastighetspriserna faller inte 5-10% på en dag som. lager kan göra det
  • Med rätt egendom tjänar du inte bara en god avkastning på verksamheten utan kan också se fram emot en god värdeökning över tid
  • Costa del Sol är Europas svar på Kalifornien. Med kontinentens bästa och mest stabila klimat kommer området alltid att locka miljoner turister varje år, oavsett hur ekonomin utvecklas

För att ge dig en uppfattning om vad vi menar när vi skriver att vi har kustens mest attraktiva avskärmningar och starkast rabatterade bostäder, här är två snabba exempel på hur vi har hjälpt några av våra tidigare investerare:

Följande villa fick vi som lådaförsäljning, genom en av de stora spanska bankerna i Malaga som vi samarbetar exklusivt med. Detta hände 5 dagar innan huset annars skulle röka på marknaden och hittas på olika bostadsportaler. Inom 12 timmar sålde vi fastigheten i ca. 50% av vad marken ensam är värt vid den tiden. Således lyckades huset bara erbjudas köpare i vår kundkatalog vars kriterier matchade husets egenskaper och placering.

Innan du tar steget och investerar i bostäder på Costa del Sol kan vi hjälpa dig att få ekonomisk och juridisk rådgivning genom att hänvisa till oberoende banker, hypotekslångivare och advokater som talar skandinaviska. Om du vill renovera, expandera eller hyra efter köpet är vi också tillgängliga och kan hjälpa dig på god väg, oavsett dina planer, genom vårt breda nätverk av danska, svenska och norsktalande byggföretag, hantverkare och hyrebyråer.

Kontakta oss idag kl +34 673 794 599 Eller [E skyddas], och berätta om dina drömmar och önskemål, så ser vi till att bläddra igenom marknaden i tvärbanksfrågor, andra mäklares erbjudna bostäder och fastigheter från vår egen bostadsportfölj. Vi hittar de bästa och mest lämpliga ämnena för dig på marknaden och kommer att hålla dig uppdaterad när du mer och mer kontinuerligt uppfyller dina kriterier. På det här sättet ser du fastigheter som säljs så snabbt att de inte är till salu på de vanliga bostadsportalerna - vår så kallade lådaförsäljning. Oftast är det här de största besparingarna ligger, med möjlighet att köpa fastigheter i södra Spanien till 20-50% under de allmänna marknadspriserna. Du kan också hålla ett öga på vårt avsnitt för specialerbjudanden och tvångsförsäljning, där vi bara erbjuder ett brett utbud av dessa typer av ämnen.

Investering i fastigheter på Costa del Sol

Fastighetsinvesteringar & spekulation

Att investera i fastigheter på Costa del Sol blir mer och mer populärt och har under de senaste 25 åren blivit ett utbrett alternativ till exempelvis. köp av aktier. Även om den spanska bostadsmarknaden har oändliga möjligheter att tjäna stora vinster, är det inte alltid rätt. Det är här vi kommer in i bilden.


Avsnittet uppdateras