Välj en sida

Bargain Andalucia danska fastighetsmäklare i Spanien

Skandinavisk fastighetsmäklare Costa del Sol.

Bargain Andalucia SL är den ledande danska fastighetsmäklaren på Costa del Sol, specialiserad på tvångsförsäljning och försäljning av fastigheter från motiverade säljare. Vi är ett oberoende mäklare som inte äventyrar våra kunders kriterier, varför du och dina önskemål alltid sätts i första hand. Till skillnad från många andra mäklare vid kusten, fokuserar vi enbart på relevansen och kvaliteten på de egenskaper vi presenterar för våra kunder, snarare än att tänka på kommissionens storlek och fokusera enbart på våra egna frågor. Med andra ord sätter vi samman varje visningstur på ett sätt där du som kund får se det bästa av det bästa över alla kustmäklare. Dessutom har vi helt exklusiva kontrakt med en majoritet av de största spanska bankerna, vilket ger oss, och därmed du som kund tillgång till unika tvångsförsäljningsfastigheter som du inte hittar hos någon annan mäklare. I många fall kan du spara mellan 20% -70% när du köper ett fritidshus på Costa del Sol via Bargain Andalucia.

Se andra av våra webbsidor HÄR.

Företaget har funnits sedan 2008 och alla anställda har bedrivit fastighetsförsäljning under många år i Skandinavien och Spanien. Vi har möjlighet att visa upp praktiskt taget alla bostäder som erbjuds till salu på Costa del Sol, eftersom vi är länkade till Resales-Online-databasen, som är ett brett samarbete mellan nästan alla sydspanska fastighetsmäklare. Totalt har vi nu tillgång till över 30.000 XNUMX lägenheter, villor och radhus.

Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet av hem- och projektförsäljning, vi talar naturligtvis skandinaviskt och bidrar alltid aktivt till att förhandla ner priset för våra kunder, samt rådgivning under hela köpprocessen och därefter.

Köp ett hem säkert och utan risk, låt en av våra representanter hjälpa dig idag!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Kom ihåg att vi inte har alla erbjudanden på webbplatsen, om du vill ha en komplett lista med tvångsförsändningar, klicka här.

Med vänliga hälsningar,

Bargain Andalucia-teamet

Danska fastighetsmäklare i Spanien

Om Os

Bargain Andalucia är din danska fastighetsmäklare på Costa del Sol i Spanien, med 15 års lokal närvaro och specialisering i tvångsförsäljning, specialerbjudanden och specialpriser till salu på solkusten. Vi väljer varje dag de allra bästa erbjudandena över hela den södra spanska bostadsmarknaden och erbjuder dem på en enhetlig plats.

Bargain Andalucia, som grundades 2006, är idag favoritkedjan för många skandinaver på Costa del Sol i Spanien, där vi driver hela sträckan mellan Malaga i öst till Gibraltar i väst.

En av de främsta orsakerna till att vi har positionerat oss som marknadsledare i en otroligt mättad bransch är att vi förstår, respekterar och alltid gör vårt yttersta för att uppfylla uppsättningen personliga drömmar och kriterier som vi upplever att gå tillbaka till de allra flesta danska , Norska och svenska köpare när det gäller att investera i ett hem här på Costa del Sol - eller "Europas Kalifornien" som vi också kallar det - nämligen önskan om en stor solig terrass med en vacker öppen utsikt, ett attraktivt läge, hög byggkvalitet och inte minst bästa möjliga handelspris. Denna förståelse och respekt för dina personliga tankar och magkänslor gör att vi i kombination med en alltid skräddarsydd tjänst, en hög kompetensnivå, en stark passion för estetik och marknadens bästa priser skiljer oss från gruppen idag.

Vårt stora fokus på att ständigt söka, plocka hand och bara erbjuda de mest attraktiva hemaffärerna över hela den sydspanska bostadsmarknaden på ett ställe - oavsett om det är vår egen direkta verksamhet eller inte - har väckt en annars konservativ industri . Vi vet att de bästa egenskaperna inte nödvändigtvis behöver vara de som har den högsta prislappen, och i över 15 år har vi nu specialiserat oss på att hitta de bästa. Det är denna vision som har gjort oss till ett av Spaniens mest erkända, förtroendeuppbyggande och framgångsrika fastighetsmärken för nordiska köpare.

Hos oss kan du alltid förvänta dig en personlig och säker inspektions- och köpprocess, allt på ditt eget språk, så du är säker på att undvika något. missförstånd. Oavsett om du letar efter den perfekta byggnaden, lägenheten, radhuset eller villaen - oavsett om hemmet ligger i staden, nära kusten, i en bergsby eller på landsbygden - är vårt ultimata uppdrag slående enkelt:

Att vi tillsammans hittar exakt det boende som är perfekt för dig, nära anpassat till dina individuella önskemål, kriterier och drömmar, samtidigt som vi gör en bra investering.

Tack vare det breda samarbetet vi har med över 400 husägare, Spaniens åtta största banker, 8 byggare, mer än 325 mäklare och ett brett utbud av oberoende, skandinavisktalande advokater, banker, hyrebyråer, entreprenörer och hantverkare, tar du dig gratis med oss tillgång till alla bostäder som erbjuds till salu i hela Costa del Sol.

I praktiken innebär detta mindre planering och sökning efter dig och effektivare visningstid, samtidigt som du hjälper dig säkert, om du som tusentals likasinnade landsmän också väljer att investera i ännu mer livskvalitet här i solen. Med vår "a till z" -tjänst behöver du bara en kontaktpunkt här på Costa del Sol - nämligen oss.

Vi ses i Spanien!

Många soliga hälsningar,

Bargain Andalucia-teamet

Nikolaj D.

innehavare

Emil D.

partner

Maria C.

utnämning

Henrik S.

Försäljning och bedömning

Sandra G.

Försäljning och bedömning

Cecilie M.

Försäljning och bedömning

Peter H.

Försäljning och bedömning

Mats F.

Försäljning och bedömning