Välj en sida

Lån för köp av bostäder i Spanien

Finans

BargainAndalucia samarbetar nära med Nykredit för att ge råd och finansiera ditt framtida hem på Costa del Sol.

Nykredit finansierar både året runt och fritidshus i Spanien med inteckningar som de är kända från Danmark, och upp till 80% av värdet kan finansieras för fastigheten. Den praktiska bedömningen av hemmet utförs av en lokal värderare som utsetts av Nykredit. Till skillnad från de spanska bankerna som endast tillhandahåller inteckningar i samband med en fastighetstransaktion erbjuder Nykredit hela tiden att ta ut inteckningar på standardvärdet för din nuvarande fastighet.

Tillsammans med Nykredit kan du ta reda på hur du vill finansiera ditt hus eller din lägenhet, och just nu erbjuds lån med upp till 30 års löptid och möjligheten till 10 års initial återbetalning.

Rådgivningen tillhandahålls av Nykredit International i Köpenhamn, men du kan också kontakta Nykredits representativa kontor i Marbella och få vägledning om finansiering av ditt nuvarande eller kommande drömhus på Costa del Sol.

Lån till försäljning av fastigheter i Spanien

Finans

Du kanske står inför att behöva göra ditt livs investeringar - både ekonomiskt och vad gäller livskvalitet. Vi hjälper dig väl på väg genom vårt nära samarbete med ett antal spanska och internationella hypotekslånare och banker som kan ge dig råd om och finansiera ditt framtida husköp på Costa del Sol på danska.


Avsnittet uppdateras